duminică, 10 februarie 2013

Inmultirea leandrului din seminte .

Anul trecut am pus semintele de leandru direct in pamint .Anul acesta am ales o alta metoda ,prima data am pus semintele in apa iar dupa cateva zile au inceput sa germineze .
Cand au inceput sa germineze ,am luat o penseta si pe fiecare l-am mutat usor in caserola cu pamint .
Cateva zile am tinut acoperita caserola cu o folie ,pana cand au inceput sa se vada frunzulitele .
Asa arata astazi .


Semintele le-am luat de la un leandru somon cu flori mari superbe .














5 comentarii:

  1. Mi-ar place sa pot creste si eu un leandru aici. Adica se poate, dar problema mea este cu spatiul si lumina pe timp de iarna. Dar ma multumesc si cu imaginile superbe ale leandrilor tai. Ce rezultate ai avut cu semintele puse direct in pamant? Cresc usor? Sa creasca mari si sanatosi puiutii tai de leandru. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarna e bun si un loc fara lumina dar sa fie cat de cat racoros ,prima data am pus seminte in pamint in 2010 ,au crescut foarte usor si anul trecut deja au inflorit !multumesc frumos Dan pt vizita si com :-)

      Ștergere
  2. Pare asa de usor. De fapt, cred ca acum ar fi momentul sa adun seminte, numai sa dau peste vreun leandru mai deosebit ... doar ca acum nu pot vedea ce culoare au florile ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dani , chiar e usor sa stii ,si poti sa ai leandrii superbi .Da asa e acum nu poti vedea culorile dar chiar si asa merita incercat .Acolo la tine sunt multi leandrii .....o ce nu as da sa stau acolo si eu ......:-)))))))))))0

      Ștergere
  3. Bună seara! M-ar interesa si pe mine câteva semințe de Leandru, mă puteți ajuta?

    RăspundețiȘtergere